ЗАМАНАУИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ БІЛІМ БЕРУДЕ ПАЙДАЛАНУДЫҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Абдилдина, Куляш Султановна; Назарова, Гулмира Куандыковна (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Жаңа педагогикалық технология - мұғалімнің кəсіби қызметін жаңартушы жəне сатыланып жоспарланған нəтижеге жетуге мүмкіндік беретін іс- əрекеттер жиынтығы. Заманауи технологиялар арқылы білімалушының оқу-танымдық əрекетін жандандыра отырып, алға қойған мақсатына толықтай жетуіне ықпал етеді. Актуальность. Цель. Новая педагогическая технология представляет собой комплекс мероприятий, которые позволят учителю улучшить свою профессиональную деятельность и достичь запланированных результатов. Благодаря использованию современных технологий учебная и познавательная деятельность студента поможет достичь поставленных целей. Relevance. Goal. The new teaching technology is a set of activities that will allow the teacher to improve their professional activities and achieve the planned results. Through the use of modern technology, educational and cognitive activity of the student will help to achievetheir goals.
Keywords: жаңашыл; білім; мұғалім; новатор; образование; учитель; novator; obrazovaniye; uchitel'