ВЛИЯНИЕ ЭТНИЧЕСКОГО САМОСОЗНАНИЯ НА РАЗВИТИЕ ТОЛЕРАНТНОГО ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ - Жаркунгулова, З.Д. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Бұл мақала болашақ мұғалімдердің толеранттық өзара əрекетінің дамуына этникалық өзін тануының əсері туралы сұрағына арналған. Этникалық өзін тану толеранттық танудың құрылуының шарттарының ең маңызды бір бөлігі ретінде қарастырылады.