ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН МЕН СПАНДИЯР КӨБЕЕВ – БІЛІМНІҢ ІРГЕТАСЫН ҚАЛАҒАН АҒАРТУШЫЛАР - Абуталипова, Н.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ы.Алтынсарин мен С.Көбеевтің білім беру саласына қосқан үлесіжәне ағартушылық идеяларының сабақтастығы қарастырылады.
Keywords: ағартушы; білім; әдеби шығармалары; әдеби мұра