СТУДЕНТТЕРДЕГІ ҮЛГЕРМЕУШІЛІКТІҢ АЛДЫН АЛУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУДЫҢ АЛҒЫШАРТТАРЫ - Исмаилова, С.М.; Аганина, Қ.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада қазіргі күндегі өзекті мәселенің бірі болып келетін үлгермеушілік мәселесі қарастырылады сонымен қатар студенттердегі үлгермеушіліктің себептерін зерттеген ғалымдардың құнды пікірлері зерттеледі.Студенттердегі үлгермеушілік себептері мен оның алдын алу шаралары көріледі.
Keywords: үлгермеушілік; білім алушылар; үлгерімі төмен студенттер; үлгермеушілік себептері; үлгермеушілікті жеңудің жолдары