ГИСТОЛОГИЯ ЖӘНЕ ЭМБРИОЛОГИЯ НЕГІЗДЕРІ КУРСЫ БОЙЫНША ПРАКТИКУМ - Кожмухаметова, А.С.; Божекенова, Ж.Т. (Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Ұсынылған оқу құралы студенттердің СОӨЖ тапсырмаларын өзіндік орындауға арналған нұсқаулығы болып табылады. Бұл оқу құралының көмегімен студент дәрістерде алған теориялық материалды бекіту үшін зертханалық жұмыстың СОӨЖ-ге берілген тапсырмаларын жасай алады. Практиканы өту кезінде пайдаланатын микрофотосуреттер мен препараттардың нақты талдауын және сипатталуын көрсету – осы оқу құралдың басты мақсаты. Элективтік курстарды жүргізуде студенттер және жас мамандар үшін өте қажет құрал бола алады.