ҚАЗІРГІ КЕЗДЕГІ ЗАМАНАУИ МАҚАЛ-МƏТЕЛДЕР - Бекбосынова, А.Х.; Туребаева, А.О. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада көнекөз қазақ мақал-мəтелдеріне заманауи нұсқасымен салыстырмалы тұрғыда талдау жасалған. Берілген мақала қазақ мақал-мəтелдерінің заманауи нұсқасын зерттеуге арналған.
Keywords: мақал-мəтел; заманауи мақал-мəтелдер