МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ҰЙЫМДАРДАҒЫ ПЕДАГОГТАРДЫҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ҮРДІСТІ ҰЙЫМДАСТЫРУ ЖƏНЕ ОЛАРДЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Балдаева, Ж.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мектепке дейінгі ұйымдардағы педагогикалық үдерістердің инновациялығы – мектеп жасына дейінгі балалардың тиімді дамуына себебін тигізетін жаңа технологияларды мақсатты ендіруінде болып табылады.
Keywords: ақпараттық-коммуникативті технологиялар; инновациялық педагогикалық технология; Блум таксономиясы