ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРЫНДАРЫНДАҒЫ МАМАНДАРДЫ САПАЛЫ ДАЙЫНДАУДА ТӘРБИЕ ЖҰМЫСЫНЫҢ РӨЛІ - (:unkn) unknown (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2016)
Бұл оқу құралда жоғары оқу орындарында тәрбие жұмысын қамтамассызданрыру жолдары , педагогикалық жоғары оқу орындағы тәрбие жүйесі және оның құндылықтары теория жағынан толық ашылып кәрсетіледі.Үшінші тарауында тәрбие үдерісіндегі болашақ мамандардың кәсіби дайындығы жөніңде практикалық жағынан мәлемет беріледі.Ұсылып отырған оқу құралы мектепте тәрбие жұмысын ұйымдастыруға жоғары оку орындарының педагог мамандар дайындауға бағытталған.
Keywords: ҚМПИ оқытушыларының еңбектері; педагогика