ӘДЕБИЕТ САБАҒЫНДА МҰХТАР ШАХАНОВ ШЫҒАРМАШЫЛЫҒЫН ОҚЫТУДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕРДІ ҚОЛДАНУДЫҢ ТИІМДІ ЖОЛДАРЫ - Мырзағалиева, К.М.; Омарова, Д.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Берілген мақалада әдебиет сабағында Мұхтар Шаханов шығармашылығын оқыту барысында инновациялық әдістерді қолданудың тиімді жолдары қарастырылған. М.Шахановтың шығармашылығы мен ерекшелігі, оны оқытуда қолданылатын әдістер мақаланың негізгі зерттеу нысаны болып табылады.
Keywords: инновация; технология; әдебиет; әдіс-тәсілдер