8 СЫНЫПТА КВАДРАТ ТЕҢДЕУЛЕР ТАҚЫРЫБЫН ЗАМАНАУИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНЫП ОҚЫТУДЫҢ ƏДІСТЕМЕСІ - Ташмухамедова, Р.Б.; Доспулова, У.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада квадрат теңдеулер тақырыбын меңгеруде қолдануға болатын бірнеше технологиялар, оқушының білімге деген ынтасын арттыру жəнеквадрат теңдеуді шешудің əдістерін зерттеу жəне оны есеп шығару барысындақолдану мəселесі қаралды.