БАЛАЛАРҒА АРНАЛҒАН ТЕЛЕБАҒДАРЛАМАЛАРДЫ САБАҚТАРДА ҚОЛДАНУДЫҢ ƏДІС-ТƏСІЛДЕРІ - Кушмурзина, Д.Х.; Шамитдинова, Ш.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2020)
Мақалада жаһандану нəтижесінде қоғамдық талаптар əсерінен білім беру саласындағы өзгерістер негізіндегі прогресс барысында туындайтын қажеттіліктерге жауап бере алатын, тиімді үздіксіз педагогикалық үдерісті ұйымдастырудың шарты ретіндегі кіші мектеп жасындағы оқушының оқу-танымдық қызығушылығын дамыту мақсатында балаларға арналған телебағдарламаларды пайдаланудың шарттары, əдіс-тəсілдері мен ерекшеліктері қарастырылады.
Keywords: кіші мектеп жасындағы оқушы; оқу-танымдық қызығушылық; балаларға арналған телебағдарлама; жаңа телекоммуникациялық құралдар; нақты білім; дағды қалыптастыру