ОРТА МЕКТЕПТЕГІ ФИЗИКА КУРСЫНДА ДЕМОНСТРАЦИЯЛЫҚ ЭКСПЕРИМЕНТТЕРДІ ЖҮРГІЗУ ӘДІСТЕМЕСІ - Косжанова, А.Г.; Нупирова, А.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2016)
Оқу құралында «Орта мектептегі физика курсында демонстрациялық эксперимент» пәнінің бағдарламасына сәйкес физикалық тәжірибелерді орындауға арналған әдістемелік нұсқаулар келтірілген. Студенттердің тәжірибелерді, яғни физикалық құбылыстарды және олардың жүргізу заңдылықтарын түсінуге ықпал жасайтын материалдардың болуына көңіл бөлінген. Тәжірибелерді жүргізуге арналған тапсырмалар құрастырылған. Оқу құралын жоғары оқу орындарының 5В011000-Физика мамандығы студенттері мен мектеп мұғалімдері пайдалана алады.