БІЛІМ БЕРУ ТƏЖІРИБЕСІНДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТƏСІЛДЕР - Қонарбаева, Бақтыгүл Қыстауовна (My University, 2018)
Аннотация Осы жазылған мақала педагогтардың жаңа əдіс тəсілмен білім беру. Тəрбиенің дамуында жақсы нəтижеге қол жеткізу үшін оқытушылар мен студенттердін арасындағы қарым қатынастың жақсы болуы. Заман талабына сай жаңа технологияларды қолдана білу. Аннотация В статье освещается применение новых методом обучения преподавателями специальных дисциплин. Приведены примеры коммуникации между педагогами и студентами для достижения хороших результатов в учебном процессе. Раскрыты условия применения современные технологий в учебно-воспитательном процессе ТиПО. Аbstract This article is a new method of teaching. Good communication between teachers and students to achieve good results in the development of education. The ability to apply modern technologies that meet modern requirements.
Keywords: Білім сапасы; ғылым; талап; тəрбие; ақпарат; Качество образования; наука; спрос; воспитанность; информация; The quality of education; science; demand; education; information