ҚАЗІРГІ БІЛІМ БЕРУДЕ ЖАППАЙ АШЫҚ ОНЛАЙН КУРСТАРДЫҢ ЖІКТЕЛУІ ЖӘНЕ ҚОЛДАНУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Серикбаева А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада жаппай ашық білім беру курстарының пайда болу тарихы, құрылымы, олардың жіктелуі, артықшылықтары, оқу процесіне кеңінен енгізу үшін туындайтын проблемалар қарастырылады.
Keywords: жаппай ашық онлайн курс; MOOC классификациясы; MOOC мәселелері