КӨП ТІЛДЕ ОҚИТЫН СТУДЕНТТЕР ҮШІН «КОМПЛЕКСОНОМЕТРИЯ» ТАҚЫРЫБЫНА ӨТКІЗІЛГЕН САБАҚТЫҢ ӘДІСТЕМЕСІ - Жұмағалиева, Б.М.; Таурбаева, Г.О. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Мақалада көп тілді топқа өткізілген сабақтың үлгісі ұсынылып отыр. Үлгіде Блум таксомониясының танымдық элементтері, тестік тапсырмада Кьюиз Maker программасы қолданылған.
Keywords: комлексонометрия; титр; Блум таксономиясы; Quiz Maker бағдарламасы; математикалық-статистикалық өңдеу