ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРНЫНЫҢ ПАРАҚШАСЫН ҚҰРУДАҒЫ ЖОЛ СІЛТЕУШІ - Досымбекова, А.Қ.; Кантуреева, М.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Сіз өзіңіздің веб-сайтыңыздағы жұмыс статистикасы арқылы студенттерді жұмысқа орналасу перспективаларын көрсетуге болады. Бұл статистика сіздің оқу орныңыздың студенттерді кəсіби қызметке қалай дайындайтындығы туралы үлкен көріністі жасау үшін өте маңызды. Алайда, бұл əдіс сандармен шектелмейді. Осы статистикаға бет қосу түлектердің жетістіктерін неғұрлым мағыналы түрде көрсетуге көмектеседі.