БІЛІМ БЕРУ ЖҮЙЕСІНЕ РЕФОРМА ЖАСАУ – УАҚЫТ ТАЛАБЫ - Абатов, Н.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2024)
Өзектілігі және мақсаты: мақалада еліміздегі орта білім беру жүйесіне терең талдау жасалып, кемшіліктері көрсетіледі және кемшіліктерді жоюға бағытталған реформа ұсынылады.
Keywords: орта білім беру; оқушылардың ойлау қабілетін дамыту; білімге қойылатын талаптар; білім беру жүйесін реформалау