ИННОВАЦИЯЛЫҚ БІЛІМ БЕРУ – ДАМЫҒАН ҰСТАЗ, ДАМУШЫ ОҚУШЫНЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУ БАҒЫТЫ - Кенжегарина, Алмагүл Əлмұханқызы; Арыстан, Нұралы Нұрланұлы (My University, 2018)
Аннотация Өзектілігі. Қазіргі жаһандану заманында 30 дамыған ел қатарына кіру Елбасынның жолдауында ұсынылған стратегиялық бағытын пайдалана отырып, инновациялық білім беруде дамушы оқушыларды қалыптастыруда өз себептігімізді тигізу болмақ. Заман талабына сай бəселестікке қабілетті тұлғаны қалыптастыру барысында инновациялық технологияларды пайдалану. ннотация Актуальность. В эпоху глобализации, исходя из стратегических направлений, представленных в послании Президента в связи с вхождением в 30-ку развитых стран, мы стремимся к развитию и формированию инновационных знаний у учащихся, а также использованию современных инновационных технологий для конкурентноспособной личности. Аbstract Relevance. In the era of globalization, based on the strategic directions presented in the message of the President in connection with the entry into 30 developed countries, we strive to develop and generate innovative knowledge of students, as well as the use of modern innovative technologies for a competitive personality.
Keywords: Инновациялық оқыту технологиялары; педагогикалық əдіс-тəсілдер; бəсекелесттікке қабілетті оқушы; Преподавания инновационных технологии; педагогические методы и приемы; конкупентно-способный ученик; Innovative teaching technologies; pedagogical methods and techniques; konkurentno-apt pupil