МАҒЖАН ЖҰМАБАЕВТЫҢ ӨСКЕЛЕҢ ҰРПАҚТЫ ТƏРБИЕЛЕУГЕ ҚОСҚАН ҮЛЕСІ - Кокасова, Раушан Канагатовна (My University, 2018)
Аннотация Өзектілігі. Мақсаты. Көргенді ұрпақтан, көреген дана халық тарайды. Баланы жастайынан барымызды бағалай білуге, жақсымызды өнеге тұтып, одан сабақ алып, нəтиже шығаруға баулысақ, еңбегіміздің жемісті болары анық. Аннотация Актуальность. Цель. Молодое поколение должно учиться с детства разделять добро и зло, извлекать хорошее, делать выводы правильно, и тогда наша работа будет плодотворна. Аbstract Relevance. Goal. If we educate well-educated person, our nation will be in high level. We need to educate students to study properly, our work will be effectively.
Keywords: Ұрпақ; тəрбие; мақсат; рух; студент; Поколения; воспитание; цель; дух; студент; generation; education; aim; soul; student