Тағам өнімдері анализі бойынша практикум - Таурбаева, Г.О. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Практикум «Тағам өнімдері анализі» пәні бойынша зертханалық сабақтардың өткізілуіне қажетті оқу құралы болып табылады. Осы пәннің оқу жұмыс бағдарламасына сәйкес дайындалды және негізінен 5В011200-Химия мамандығы студенттеріне арналған. Оқу құралы мазмұнына зертханалық жұмыстарды жүргізуге қажетті теориялық материал және химиялық тәжірибелерді орындау барысының сипаттамасы, бақылау сұрақтары енгізілді. Оқу құралын педагогикалық жоғары оқу орындары химия және биология бағытындағы мамандықтардың оқытушылары мен студенттері, сонымен қатар мектеп мұғалімдері оқушылармен ғылыми жұмыс ұйымдастыруда пайдалана алады.